Sivuja päivitetään helmikuun ajan

Uudenlainen tapa toteuttaa mainostekstiiliratkaisut

Satakunnan Brändituote on korkealaatuisiin teknisiin siirtokuviin erikoistunut mainostekstiilipaino ja liikelahjatalo. Meidän palvelukonseptimme avulla voitte tilata yksittäisiäkin logomerkattuja tekstiilejä joiden laatu herättää huomiota. Tekstiilien lisäksi toimitamme myös mainoslahjoja markkinointiinne. Tuotteiden ja palvelun laatu on tärkein kriteeri jokapäiväisessä toiminnassamme.

Jokainen case on persoonallinen ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity. Kotisivuiltamme löydät parhaat kärkituotteet mutta kokonaisvalikoimamme käsittää tuhansia eri tuotteita. Me onnistumme löytämään sinulle oikean markkinointiratkaisun.

etusivu

HXD-Siirtokuva

HXD-siirtokuva on uusi tekniikka toteuttaa tekstiilipainatukset. Menetelmällä on mahdollista valmistaa 3D-metalliefektejä ja saada vaatteisiin täysin uudenlainen logomerkkaus. Toimitusajat noin 2 viikkoa. Kysy lisää!

SB Varastointi- ja jakelupalvelu

Tarvittaessa varastoimme asiakkaillemme valmistetut tuotteet ja huolehdimme niiden jakelusta yrityksen toimipisteisiin. Tilaatte vain tuotteet ja me hoidamme loput.

SB Siirtokuvapalvelu

Me valmistamme yrityksellesi logot siirtokuviksi varastoon. Voitte sitten tilata pienempiä määriä mainosvaatteita ja asusteita vaikka messuryhmälle. Myös yksittäisten tuotteiden valmistaminen onnistuu. Merkkien tilaamisen jälkeen maksatte vain tuotteen hinnan ja kuljetuksen. Merkkauskulut on jo hoidettu.

Vastaamme tiedusteluihin vuorokauden kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa kannattaa soittaa suoraan Rikulle.

Moro!

Satakunnan Brändituote Oy on aktiivinen ja idearikas yritys Porin Isojoenrannassa. Meillä on oma siirtokuvapaino, kuljetuspalvelu ja varastotilat.

Näyttelytilastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita joita voidaan valjastaa yrityksesi markkinoinnin käyttöön. Soita ja sovi aika henkilökohtaiseen tapaamiseen. . Laitetaan yhdessä uutta vaihdetta silmään yrityksesi markkinointiin.

Riku Hekkala

Riku Hekkala

CEO, Myynti
riku.hekkala@brandituote.fi
044 9725792

Jenni Hekkala

Jenni Hekkala

Myyntisihteeri
jenni.hekkala@brandituote.fi
044 2390042

Irmeli Hekkala

Irmeli Hekkala

Tuotantopäällikkö
irmeli.hekkala@brandituote.fi

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä sinuun. Kiireellisissä tapauksissa soita suoraan Rikulle.

Emme luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

Cxense Display