Menestys. Me merkitsemme sitä

Uudenlainen tapa toteuttaa mainostekstiiliratkaisut

Satakunnan Brändituote oy on uudenlainen mainostekstiilitalo. Olemme erikoistuneita teknisiin siirtokuviin. Meidän palvelukonseptimme avulla voitte tilata yksittäisiäkin logomerkattuja tekstiilejä parissa päivässä. Meiltä saatte myös liike- ja mainoslahjat. Hoidamme tarvittaessa myös ideoinnin puolestanne.

Kokonaisvalikoimamme käsittää tuhansia eri ratkaisuja. Jokainen case on persoonallinen ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity. Tuotteen ja merkkauksen lisäksi on myös mahdollisuus suunnitteluun ja graafiseen työhön.

Joulu 2016

Varaudu ajoissa yrityksesi joulumuistamisiin. Me tarjoamme teille avaimet käteen-ratkaisun. Voit suunnitella lahjasi sisällön itse meidän valikoimastamme. Me pakkaamme sen lahjapakettiin ja toimitamme tarvittaessa kortin kera suoraan lahjan saajalle. Ota yhteyttä!

SB Varastointi- ja jakelupalvelu

Tarvittaessa varastoimme asiakkaillemme valmistetut tuotteet ja huolehdimme niiden jakelusta yrityksen toimipisteisiin. Tilaatte vain tuotteet ja me hoidamme loput.

SB Siirtokuvapalvelu

Me valmistamme yrityksellesi logot siirtokuviksi varastoon. Voitte sitten tilata pienempiä määriä mainosvaatteita ja asusteita vaikka messuryhmälle. Myös yksittäisten tuotteiden valmistaminen onnistuu. Merkkien tilaamisen jälkeen maksatte vain tuotteen hinnan ja kuljetuksen. Merkkauskulut on jo hoidettu. Kysy lisää!

Vastaamme tiedusteluihin vuorokauden kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa kannattaa soittaa suoraan myyjille.

Moro!

Satakunnan Brändituote Oy on aktiivinen ja idearikas yritys Porin Isojoenrannassa. Meillä on oma siirtokuvapaino, kuljetuspalvelu ja varastotilat.

Näyttelytilastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita joita voidaan valjastaa yrityksesi markkinoinnin käyttöön. Soita ja sovi aika henkilökohtaiseen tapaamiseen. Laitetaan yhdessä uutta vaihdetta silmään yrityksesi markkinointiin.

Riku Hekkala

Riku Hekkala

Toimitusjohtaja
riku.hekkala@brandituote.fi
p. 044 972 5792

Petra Kauhanen

Petra Kauhanen

Myynti & Markkinointi +Liikuntaseura Pori
petra.kauhanen@brandituote.fi
044 237 6093

Aaro Ali-Hokka

Aaro Ali-Hokka

Myynti
aaro.ali-hokka@brandituote.fi
045 698 4560

Aleksi Rosnell

Aleksi Rosnell

Varastopäällikkö, tuotanto
aleksi.rosnell@brandituote.fi
p. 044 737 4829

Jenni Hekkala

Jenni Hekkala

Myyntisihteeri
jenni.hekkala@brandituote.fi
p. 0442390042

Rami Syväterä

Rami Syväterä

Valtakadun vähittäismyynti
rami.syvatera@brandituote.fi

Jätä rohkeasti yhteystietosi niin kuulet meistä yhden arkipäivän sisällä! Kiireellisissä tapauksissa soita suoraan myyjillemme

Emme koskaan luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

Cxense Display