Tilaus- ja sopimusehdot

Verkkokaupassamme ovat käytössä Visma Pay -maksupalvelun tarjoamat maksutavat:
– verkkomaksut
– korttimaksut
– lompakkopalvelut
– lasku sekä osamaksu

Lue lisää Visma Pay -maksupalvelusta: https://www.visma.fi/vismapay/

Kuitin tilauksesta sekä maksusta saat ladattua tilausseurannan sivuilta tai kirjautuessasi Oma Tili -sivulle.

Tilaaminen

Sivustolla www.brandituote.fi esitetään pääosin tilattavissa olevat tuotteet. Tuotteita voit tilata myös sähköpostitse ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@brandituote.fi.
Mikäli tilaat tuotteen/tuotteita sähköpostitse, on maksutapana ennakkolasku, joka toimitetaan sähköpostitse ennen tuotteen lähettämistä, tai vaihtoehtoisesti postiennakko.

Brändituote.fi -verkkokaupassa ostoksia voi tehdä kaikki yritykset sekä vähintään 18-vuotiaat kuluttajat Suomessa. Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin, joiden päivitetyt versiot löytyvät verkkokaupastamme.
Mikäli et löydä haluamaasi tuotetta verkkosivuiltamme, olethan yhteyttä asiakaspalveluumme – pyrimme palvelemaan sinua tarpeidesi mukaan! Voimme myös tarvittaessa tilata tuotteita varastollemme kauempaa, jolloin toimitusaika tarkistetaan tilaamisen yhteydessä.

Logomerkatut vaatteet
Brändituote tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille kustomoidut, logomerkatut/nimikoidut tekstiilit. Brändätyt tuotteet voi ostaa verkkokaupan kautta tai sähköpostitse. Logomerkattujen tuotteiden toimitukset n. 2 viikkoa.

Pidätämme oikeudet muuttaa toimitusaikaa esimerkiksi tuotteiden saatavuuden mukaan.

Hinnat

Tuotteen hinta näytetään tuotetietojen yhteydessä euroina (€). Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero 24% tai 14% tuotteesta riippuen. Pidätämme oikeuden hinnan sekä toimitusmaksujen muutoksiin.

Ennakkomaksu
Ostokset voidaan maksaa myös ennakkomaksuna, jolloin asiakkaalle lähetetään lasku ennen tuotteen tuotantoa. Tuote on valmiina lähetettäväksi kun suoritus näkyy meillä tai asiakas voi todentaa kuitin avulla maksun suorittamisen.

Lasku
Tilaukset voi maksaa myös laskulla. Laskupalvelun tarjoaa Fellow -yrityslasku sekä osamaksu.

Toimitustavat ja –kulut

Brandituote -verkkokaupan postikulut tilauksiin on 9,90€ (alv0%).

Verkkokauppa
Tuotteet, joita voit tilata verkkokauppamme kautta, ovat tilaustuotteita. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle yleensä 7-14 vuorokauden sisällä. Jos haluat yhteydenoton puhelimitse, muista laittaa puhelinnumerosi tilauksen yhteyteen ja mainita asiasta kirjallisesti. Puhelinnumero nopeuttaa tilauksen käsittelyä, jos tilauksessa ilmenee ongelmia.

Sähköpostitse
Tilatessasi tuotteen sähköpostitse tai puhelimitse, lähetämme tuotteista vedoksen nähtäväksi 1 vuorokauden kuluessa. Huomioithan että oikea tiedostomuoto nopeuttaa vedoksen lähettämistä sekä tuotteiden tuotantoaikaa. Sähköpostitse tehtyjen tilausten toimitusaika on sama 7-14 vuorokautta.

Toimitus ja toimitusaika 

Pakkaamme ja lähetämme tilauksia jokaisena arkipäivänä.  Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen toimitusvahvistuksen kun tilaus on lähetetty. Nopeuttaaksemme tilauksesi toimitusta, tilaus voidaan toimittaa suoraan maahantuojan varastosta, jolloin seuranta ei ole saatavilla toimitusvahvistuksen yhteydessä.

Toimituskulut sisältävät postitus– ja pakkauskulut. 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitustapaa postilaatikkoon (omaan, annettuun osoitteeseen), mikäli tuote on kooltaan toimitettavissa suoraan postilaatikkoon/-luukkuun.

Posti express
Express-paketti on perillä jo seuraavana arkipäivänä. Express -paketti toimitetaan suoraan antamaasi osoitteeseen. Posti express -paketin hinta 9,90€.

Tuotteiden palautus- ja vaihto-oikeus

Kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus ei koske merkattuja ja kustomoituja tuotteita, kuten logomerkatut tekstiilit tai nimikoidut tuotteet. Huomioithan tämän tehdessäsi tilausta.

Mikäli tarvitset lisätietoja palautukseen, ole yhteydessä sähköpostitse info@brandituote.fi.

Vaihdamme ja otamme vastaan palautuksena ainoastaan käyttämättömät, siistissä alkuperäispakkauksessa ja siistillä alkuperäisetiketillä varustetut puhtaat sekä myyntikelpoiset tuotteet. Emme vaihda tai vastaanota merkattuja tuotteita.

Jos olemme itse lähettäneet väärän tuotteen, maksamme kaikki lähetyksistä aiheutuneet kulut.

Maksunpalautus tehdään aina valitsemallesi maksutavalle.

Mikäli tuote/tuotteet on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan olla yhteydessä asiakaspalveluumme välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli paketti on vioittunut postin kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Emme vastaanota palautuksia ja/tai reklamaatioita yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.