Give Away -tuotteet

Näytetään tulokset 1–12 / 26

Give away -tuotteet ovat pieniä ja edullisia tuotteita, joiden tarkoitus on jättää yrityksesi ihmisten mieleen esimerkiksi messuilla, seminaareissa tai muissa erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Paras mahdollinen give away -tuote on sellainen, joka on loppukäyttäjälle hyödyllinen, sisältää yrityksesi, yhdistyksesi tai brändisi logomerkkauksen ja mikä tärkeintä – luo asiakkaalle hyvän mielen ja tunteen siitä, että saa jotain uutta täysin veloituksetta!

Give away -tuotteiden merkkaus tapahtuu painatuksena, lasermerkkauksena tai brodeerauksena tuotteesta riippuen. Merkkaukseen on mahdollisuus sisällyttää esimerkiksi käytössä oleva logo, yrityksesi www. -osoite tai jokin muu haluamasi tärkeä info potentiaaliselle asiakkaallesi.

Valikoimamme kattaa parhaat mahdolliset give away -tuotteet, joiden avulla parannat asiakaskokemusta aj samalla teet itsesi ja edustamasi yrityksen tai yhdistyksen näkyväksi tapahtumissa.

Loistavina give away -tuotteina toimii esimerkiksi muistiinpanovälineet kuten kynät ja muistilaput sekä -lehtiöt, erilaiset stressilelut, kaulanauhat sekä avaimenperät ja muut pientuotteet, jotka sopii yrityksellesi.

Tärkeintä jaettavien mainoslahjojen suunnittelussa on, että annettava lahja on yrityksesi näköinen, se antaa selkeän viestin loppukäyttäjälle ja se on ennen kaikkea persoonallinen, jotta jäät ihmisten mieleen helposti. Hyvin toteutettu mainoslahja on siis loistava sijoitus yrityksesi, yhdistyksesi tai brändisi tulevaisuuteen.