Kynät

Näytetään kaikki 12 tulosta

Erilaiset kynät ja kirjoitusvälineet yrityksen, yhdistyksen tai brändin omalla logolla. Valikoimassamme on laajasti eri kiroitusvälineitä, kuten lyijy- ja lyijytäytekynät, muoviset ja metalliset kuulakärkikynät sekä monipuoliset yliviivaustussit ja luksuskynät lahjapakkauksissa. Jokainen tuotteemme on mahdollista toimittaa logomerkattuna tai sellaisenaan.

Kynät on helppo sekä edullinen mainoslahja kaikenkokoisille yrityksille pienistä yhden hengen yrityksistä suurempiin konserneihin. Tutkimusten mukaan kynät toimii tehokkaimpana mainoslahjana sekä asiakashoukuttimena. Laadukkaita logomerkattuja kyniä voi hyödyntää helposti niin asiakaslahjoina, houkuttimina kuin oman väen muistiinpanovälineinä esimerkiksi kokouksissa ja tapahtumissa.

Messupöydän kruunaa ajatuksella valittu, uniikki logomerkattu kynä, jolla yrityksesi tai yhdistyksesi jää asiakkaidesi mieleen. Liitä kynään asiakkaallesi viesti tai yrityksesi yhteystiedot ja asiakas löytää yrityksesi myöhemmin uudestaan!

Lyijykynävalikoimamme sisältää perinteisiä, terotettavia lyijykyniä useammassa eri värissä, lisäksi tarjolla on timpurinkyniä sekä laadukkaita, pitkäikäisempiä lyijytäytekyniä, joita on helppo käyttää monessa eri tilanteessa.

Kuulakärkikynät tulee jokaiselle tarpeeseen niin koti- kuin työoloissa sekä usein myös harrastuksien parissa. Valikoima sisältää kuulakärkikynät eri hintaluokissa, josta sinun on helppo valita juuri itsellesi sopiva malli! Muoviset kynät toimii hienosti esimerkiksi messu- ja tapahtumakäytössä toimivuuden sekä edullisemman hinnan myötä. Laatua etsivälle valikoimassamme on myös kuulakärkikynät metallisina sekä erilaisin pinnoituksin. Musteen väreinä löydät niin mustan kuin sinisenkin musteen.

Muita valikoimamme kyniä on esimerkiksi eri väriset yliviivaustussit. Sen lisäksi, että tarjoamme eri värisiä tusseja, on tussien sekä niiden paketin ulkoasu sekä väri muokattavissa. Luksuskynät, jotka pakataan laadukkaisiin sekä tyylikkäisiin lahjapakkauksiin, lisää mainoslahan arvoa ja arkisesta tuotteesta saadaan aikaan täydellinen asiakaslahja, joka on kruunattu yrityksesi tai yhdistyksesi logolla.

Lisää haluamasi tuote ostoskoriin tai ota yhteyttä info@brandituote.fi niin etsitään yhdessä juuri sinun käteesi sopiva kynä!